vineri, 15 februarie 2008

PROSTITUŢIA - VIAŢĂ SAU MOARTE


Această menire a noastră de a observa semnele timpului în care ne complacem nu trebuie tratată cu uşurinţă de aici urmând a trage folosul greutăţii, care ne va uşura sarcina, prin chiar imacularea lor în practică întrevăzând finalitatea năzuită de oricine: mântuirea.

„Este bine pentru continuitatea acestei naţiuni şi pentru respectul pe care vrem să-l dăm cetăţenilor pentru care noi legiferăm aici, în Parlamentul României, ca, atunci când judecăm un proiect de lege, să-l judecăm nu neapărat prin prisma profitului imediat pe care societatea l-ar avea, pentru că nu ne putem permite să dăm legi care sfidează morala creştină”, a spus Norica Nicolai, la o conferinţă despre consecinţele pe care le-ar avea legalizarea prostituţiei în România.

Ochii inimii – organ viu şi dătător de viaţă, în acelaşi timp – trebuie să prevină straja dimineţii asupra somnului doborâtor, a adormirii de faţă cu duşmanul de moarte: păcatul.

Pângărire, păcat greu, moarte (cel puţin moartea spirituală este asigurată cu certitudine), o ofensă adusă familiei şi societăţii, moralei creştine! Iată doar câteva beneficii care îndeamnă la căutarea altor soluţii şi sunt împotriva legiferării prostituţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu