duminică, 2 martie 2008

A FOST ODATĂ.... când am rupt-o cu politica


DEMISIE

Prin prezenta subsemnatul MIHAI C. SZILAGY, vicepreşedinte în Biroul de conducere al Organizaţiei Judeţene Alba al Partidului Popular Creştin Democrat, demnitate obţinută în urma aplicării prevederilor Protocolului şi Adendum-ului la protocolul de comasare încheiat între Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat-PNŢCD şi Uniunea pentru Reconstrucţia României-URR, aprobat de către Congresul de Unificare din 6 Martie 2005, vă prezint demisia din această onorantă funcţie.

Motivele care au fundamentat această decizie sunt de natură personală şi statutar-doctrinară.

În urma unei atente şi critice monitorizări a activităţii personale pe linia partidului, dar şi ale activităţilor tuturor structurilor organizatorice ale PPCD, constatând o scădere fără precedent şi fără justificare a forţei motrice de creştere şi de propulsare viguroasă a partidului, sesizez, cu profundă durere şi dezamăgire, imposibilitatea ducerii la îndeplinire în aceste condiţii ale articolului 3 din statutul partidului privitoare la obiectivele şi scopul acestuia. Drept acestea, ca şi neaplicarea în totalitate ale prevederilor punctului 2, ale articolului 4 din statut , privitoare la principiile de organizare şi funcţionare ale partidului, am luat această disperată decizie, care se constituie totodată într-o semnalare a problemelor spre îndreptarea lor.

Voi activa în continuare în spiritul creştin-democraţiei la nivel de organizaţie locală, nedorind să împărtăşesc o atare stare de lucruri la un nivel de responsabilitate ridicat, cel puţin până la o aşteptată îndreptare a ei.

Propun spre continuarea în bune condiţii a activităţii Biroului de conducere judeţean, ca membru cu funcţia de vicepreşedinte , pe tânărul şi vrednicul inginer P. M., pentru continuarea protocolului, ca fost membru al Uniunii pentru Reconstrucţia României.

ALBA IULIA

10 IUNIE 2005

Un comentariu:

  1. O lectură neplăcută pentru mine la acea dată în Biroul de Conducere Judeţean, această demisie, deoarece aveam în spate multă muncă (depusă într-o construcţie a unor noi structuri politice, luată de la zero) şi în faţă multe obiective şi speranţe, ca orice tânăr...
    Dar, peştişorii cei mici aproape întotdeauna sunt înghiţiţi de cei mari... învăţământ care se experimentează cel mai bine în politică.

    RăspundețiȘtergere