sâmbătă, 22 august 2009

Rampa de lansare pentru tinerii promotori ai valorilor culturale

The Silver Church Club a initiat un proiect prin care isi propune sa promoveze valorile culturale din Romania.
Proiectul se adreseaza artistilor din diverse domenii
Muzica
Arta vizuala
Literatura
Teatru
Dans

Arta trebuie promovata!!! In Romania sunt foarte multi artisti din diverse domenii carora nu li se acorda sansa de a-si exprima si demonstra valoarea. Cum sa te faci remarcat ca artist, cum sa te faci auzit?
Aveti un spectacol de teatru, un performance de dans, o trupa de muzica, sunteti artist vizual si doriti sa realizati o expozitie. Aveti un proiect individual sau de grup pe care doriti sa-l faceti pe scena noastra.
Scena de la The Silver Church poate fi o rampa de lansare pentru tinerii promotori ai valorilor culturale.
Trebuie doar sa aflam ca existati si ca aveti nevoie de sprijinul nostru .
Ajutati-ne sa va ajutam in promovarea imaginii dumneavoastra ca ARTIST postatand un nou topic la acesta categorie ( specificati genul artistic: proiect teatral, proiect muzical, proiect dans, etc:
In cazul in care sunteti artist din domeniul muzical, teatral, vizual va rugam sa va logati pe siteul www.tscmusic.ro si sa postati pe forum la capitolul Tinere Talente
- O scurta descriere a proiectului propus
- prezentarea dumneavoastra si al echipei
- Portofoliul artistic incluzand materialele (de preferat linkate)care sa fie reprezentativa penru imaginea dumneavoastra.

Daca faceti parte din domeniul Literar am creat special pentru dumneavoastra capitole pentru promovarea genului literar specific operei dumneavoastre.
Arta scrisa are trei capitole
Articole
Proza
Poezie

Daca aveti bloguri personale in care promovati creatiile dumneavoastra va rugam sa il postati, asta va asigura un plus vizibilitatii dumneavoastra ca artist atat pentru noi cat si potentiali investitori interesati in a promova si sustine tinerii artisti.

E timpul sa ne facem auziti !

http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/promovativa-valorile-artistice


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu